Gepost door: 3xNix | 14 februari 2011

“De ideale man”

 

Waldo  is 28, hij heeft nu bijna  twee maanden verkering met Suzan. Waldo weet wel wat “de vrouwtjes” willen. Het is vandaag Valentijnsdag en om er een speciale dag van te maken neemt hij Suzan mee naar de bioscoop. Suzan is helemaal in de wolken, zoiets romantisch heeft nog nooit iemand gedaan. Suzan is 21 en Waldo is haar eerste vriendje, ze is nog maagd.

Waldo woont nog thuis bij zijn ouders. Als hij om tien over vijf  thuis komt van zijn werk heeft zijn moeder al lekker hachee voor hem klaar staan, zijn lievelingseten. Waldo heeft zich vandaag helemaal in het zweet gewerkt dus hij heeft veel honger. Na het eten heeft hij geen tijd meer om zich te douchen want hij heeft al om zes uur met Suzan afgesproken. Snel trekt hij het pak van zijn vader aan, wat hij speciaal voor deze gelegenheid mag lenen. Waldo heeft zelf geen pak, hij heeft wel zelf een stropdas, die heeft hij van zijn oma gehad met kerst. Terwijl hij de door zijn vader voorgeknoopte stropdas over zijn hoofd trekt kijkt hij tevreden in de spiegel. Tegen het Disneyfiguur op zijn stropdas zegt hij: “Dit wordt onze avond Mickey! Wij weten wel wat de vrouwtjes willen!” Vervolgens spuit hij nog snel wat Musk van zijn vader in zijn nek. Schichtig kijkt hij om zich heen en spuit ook nog een beetje in zijn broek, en gniffelt bij het idee wat er vanavond allemaal gaat gebeuren. Ook Waldo is tot zijn eigen verbazing nog maagd.

Blakend van zelfvertrouwen springt Waldo op de  brommer richting Suzan. Waldo heeft nog geen rijbewijs, zijn moeder vindt dat hij daar nog niet aan toe is. Onderweg stopt hij nog even bij de Shell, in de Flair bij de kapper had hij gelezen dat “de vrouwtjes” het leuk vinden als je een cadeautje voor ze mee brengt. Vlak bij het flatje waar Suzan woont zit een friettent weet Waldo. “Nou vooruit, eentje dan” denkt hij en voordat hij bij Suzan aanbelt, werkt hij nog snel een lekkere frikadel speciaal naar binnen. Trillend van de zenuwen maakt Suzan de deur open. Ze is de hele middag met haar vriendinnen bezig geweest met op opmaken en tutten .  Haar vriendinnen hebben haar verteld hoe bijzonder hun eerste keer was en hoe romantisch hun vriendjes zijn. 

Wat ongemakkelijk kijken ze elkaar aan. Nadat Waldo haar groet met een ferme handdruk geeft hij haar het cadeau. Suzan speelt met “wat lief, dat had je echt niet moeten doen” dat ze verrast is. In werkelijkheid, vinkt ze ‘cadeau’ af in haar hoofd. Haar vriendinnen hadden namelijk ook een cadeau gehad van hun vriendjes. Als ze het papier er af heeft gescheurd valt haar mond open van verbazing. “En vind je het leuk?” vraagt Waldo. “Ik had eerst een ander merk, maar deze waren goedkoper” zegt hij trots “nu hebben we 8 blikjes bier i.p.v. 6 voor het zelfde geld, slim hé?”.  Van vrienden had Waldo gehoord dat “de vrouwtjes” engelen in bed zijn als je ze maar genoeg alcohol geeft, tevreden wrijft hij in zijn handen. Suzan zegt dat ze er erg blij mee is en ze giechelt. Haar vriendinnen hadden haar verteld dat ze vooral veel om zijn grappen moet lachen, want daar trappen ze allemaal in.

“Dusss!” zegt Suzan. “Ja, daar staan we dan” reageert Waldo gevat. Van zijn moeder had Waldo geleerd dat meisjes het leuk vinden als je oprechte interesse toont. “Ennuh, hoewist?” gaat hij verder. “Goed” zegt Suzan. Waarop Waldo als een gewiekste Casanova countert met: “Mooi, dus, ja, dusss”.  Waldo pakt een van de blikjes bier voor zichzelf. Doordat deze niet koud is spuit het er uit. Van schrik richt hij het van zich af. Suzan giechelt “oh geeft niet hoor” zegt ze terwijl ze het bierschuim van haar nieuwe kleren afveegt. “En, hoe vind je dat ik er uit zie, vind je me niet te dik in deze kleren?” zegt ze vervolgens. Waldo neemt het zichzelf kwalijk dat het hem niet uit zichzelf was opgevallen dat ze nieuwe kleren aan heeft. Hij denkt na, van zijn moeder had hij gehoord dat je altijd eerlijk moet zijn tegen de meisjes. Suzan is niet slank. Waldo is wel eerlijk.

Suzan reageert niet op Waldo’s reactie. Ze laat niet merken dat ze teleurgesteld is. Het vooruitzicht op een romantisch avondje in de bioscoop maakt alles goed. Waldo heeft inmiddels de TV aangezet. Suzan zwijmelt helemaal weg terwijl ze hem verliefd bestudeerd zoals hij daar zo zit in zijn mooie pak. Ondertussen speelt het lauwe bier Waldo parten, zonder geluid boert hij voorzichtig wat frikadel speciaal op.

Zo zitten ze nog een uurtje gezellig zwijgend naast elkaar op de bank. Stiekem droomt Suzan weg bij het idee dat hij ooit misschien elke avond naast haar op de bank naar de tv zit te zwijgen. Dit beeld maakt haar intens gelukkig, ze glimlacht en haar hartje maakt een sprongetje.

De bioscoop is op loopafstand. Suzan wandelt, Waldo rijdt naast haar op zijn brommer.  Hij heeft zijn helm half op zijn hoofd gezet, zodat het net lijkt of hij een heel lang hoofd heeft. Hij heeft de buurjongen van 16  dit ook wel eens zien doen en vond dat erg stoer. “Ik ben zo benieuwd welke romantische film je hebt uitgekozen” zegt Suzan giechelend. Waldo zegt niets. Ze kijkt hem aan en vraagt het nogmaals, nu wat harder. “WAT?” schreeuwt Waldo. “DAT IK ZO BENIEUWD BEN” schreeuwt Suzan. Inmiddels heeft Waldo zijn MP3 speler met hardcore techno uit zijn oren gehaald. “Ja, ik ben ook benieuwd!”zegt hij terwijl hij haar ja knikkend aan kijkt en knipoogt.

Als ze eenmaal in de zaal zitten komen ook Waldo zijn vrienden binnen. Hij heeft met ze afgesproken zodat hij trots “zijn vrouwtje” kan laten zien omdat hij bang is dat ze hem anders niet geloven. Suzan is trots dat haar liefje zo van haar houdt dat hij haar aan al zijn vrienden wil laten zien. Ze vindt het schattig dat al die jongens naar een romantische film gaan om de vriendin van hun vriend te ontmoeten. Dan gaat het licht uit, ze schuift dicht tegen Waldo aan. De gordijnen gaan open en de film begint.

Als  New Kids Turbo is afgelopen gaat Suzan alvast naar huis. Waldo gaat nog even wat drinken me zijn vrienden, hij zegt dat hij er zo aan komt. Twee uur lang zit ze op de bank te wachten als Waldo aanbelt. Intens gelukkig rent ze naar deur en laat Waldo binnen, “Hey, hoewist” zegt hij zonder vraagteken en strompelt naar de bank waar hij een blikje bier open trekt. Als ze achter hem aan komt lopen,  glundert ze als ze ‘hem op haar bank’ ziet zitten en weer maakt haar hartje een sprongetje. Op dat zelfde moment kan hij het effect op zijn darmen van de hachee van zijn moeder even niet bedwingen, een vingerhoedje nat is het gevolg. Het kan Waldo niet schelen, hij heeft zijn onderbroek inmiddels al 4 dagen aan dus die moest toch in de was.

Van de zenuwen moet Suzan heel nodig plassen, ze verontschuldigt zichzelf. Waldo dènkt niet alleen “this is the moment” nee hij zingt het, net iets te vals en net iets te hard. Als Suzan terug komt heeft hij het pak van zijn vader uit gedaan. Op TV had hij wel eens gezien hoe andere mannen dat deden. Waldo heeft daarom zijn stropdas aangelaten, net als zijn witte sokken en vuile onderbroek. In de flair bij de kapper had Waldo gelezen dat “de vrouwtjes” wel van voorspel houden. Hij denkt dat hij wel weet wat dit is. Verbaasd aanschouwt Suzan de situatie. “En?” zegt Waldo terwijl hij naar Suzan toe loopt. Hij pakt haar vast. Suzan geniet van deze warme knuffel. Hij fluistert hijgend in haar oor “speciaal voor jou schatje”. Zijn handen betasten haar lichaam, en al vlug verdwijnen ze onder haar shirtje. Bij haar borsten aangekomen knijpt hij er hard in en hijgt zwoel in haar oor “pwèèèèp!”

Met zijn andere hand zet hij een dvdeetje op die hij van een van zijn vrienden heeft gehad. “Kijk eens schatje, speciaal voor jou!” zegt hij wijzend naar de tv. “Dat is het voorspel, goed hè dat ik daar aan gedacht heb?”zegt hij trots. Terwijl Suzan samen met de TV het voorspel ondergaat verdwijnt Waldo met zijn blikje bier naar de WC om de hachee te laten zien wie er de baas is.

Suzan heeft de avond van haar leven, ze is intens gelukkig met Waldo en weet zeker dat hij de ware is.  Waldo heeft honger en hij sms’t al zijn vrienden dat hij het gedaan heeft en vraagt waar ze morgen voetbal gaan kijken.

Advertenties

Responses

 1. Ja Inderdaad ik heb er wel om gelachen, ik zag het zomaar voor me
  Wat een (gelukkige) SUKKELS

 2. Ik vind hem dan weer wel leuk! En raak!

  Heb de afgelopen uren al 3 blogs van je gelezen: De ideale man, Maar wat hebben we gelachen en de blog over meerennend tuig….

  Mijn weekend kan niet meer stuk. Supergoed en leuk geschreven, leuke onderwerpen.

  Ik blijf je volgen.

  Groet,
  Marco

  • Marco,
   Thnx man! Leuk om te horen (lees:lezen), daar doe ik het uiteindelijk voor! Xal vanavond jouw hardloopblog ook eens lezen.

 3. niet helemaal mijn stijl hoor, ik heb betere gelezen.

  • Geeft niet! Toch bedankt voor je reactie mams. Hij is ook uit mijn puberale jongetjes hart. Denk dat Dick er wel hard om kan lachen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: